Europaweekend
Researrangör i Stockholm som brinner för sin specialitet - weekendresor. Det här gänget vet precis vad som krävs för att resan ska bli fulländad.

Grundaren och VD’n Jeanette Sandberg, Europaweekend, berättar.

 

Halloj Jeanette! Berätta varför du valde att jobba med Social Media Partner?

– Arbetet med sociala medier tog väldigt mycket tid för oss tidigare. Jag träffade Louise och Carro som då var ganska nystartade och kände att det här är precis vad vi behöver.

 

Hur har samarbetet påverkat din vardag?

– Vi har tagit hjälp av Social Media Partner i arbetet med våra kanaler Facebook och Instagram. Det är otroligt skönt för mig som företagsledare att kunna släppa stora bitar av detta och istället kunna fokusera på det som är vårt huvudområde, att arrangera resor.

 

Hur fungerar arbetet idag tycker du?

– Ett nära samarbete och bra förståelse för vår verksamhet har gjort att vi kan visa och få ut mycket mer av vad vi erbjuder, vad vi gör på företaget, få ut nyheter och vad som händer och sker hos oss – på ett enkelt och smidigt sätt. Vi känner oss 100 % trygga med Social Media Partner och deras hjälp. Allt fungerar suveränt bra med enkel och effektiv kommunikation och allt till ett förmånligt pris och för oss väl värt varenda krona då vi kan lägga vår tid på annat.

 

Läs mer om Europaweekend